European Carton Excellence Award 2018

01/10/2018

Des de Grafopack seguim treballant amb un objectiu, CREAR i MILLORAR dia a dia, per a oferir un ventall i millor serveis als nostres clients.

Rebre aquest importantíssim premi a nivell internacional confirma que el camí escollit per Grafopack és correcte i l'hem de seguir potenciant.

La nostra aposta pels mercats de valor afegit i d'alta gamma està obtenint resultats.

 

Llegeix més...

Grafopack al Saló P&G

20/06/2018

Grafopack ha estat present per primera vegada al Saló Pack & Gift de París, en l’edició del 2018.

Pack & Gift de París és un saló molt especialitzat en Packaging d'alta gamma, principalment en Perfumeria i en Botelleria.

L'acollida dels estoigs i mostres que hem exposat en el nostre estand han estat molt ben rebudes pels visitants del Saló, així com l'interès per la nostra empresa.

Llegeix més...

Seminari Anual Grafopack

15/11/2017

Una vegada més i tal com portàvem realitzant des de fa molts anys, el 15/11/17, celebrem el nostre Seminari Anual de Grafopack. El que s'inicia com unes "classes pràctiques de formació" per a aquells clients, als quals s'hi incorporava personal i desconeixien el món del Packaging i PLV, avui s'ha convertit en tot un referent en el nostre sector. Ara són els nostres clients qui ens "exigeixen" la realització d'aquest fantàstic seminari.

Una vegada més. GRÀCIES EQUIP DE GRAFOPACK. i moltíssimes gràcies als nostres clients per fer-nos créixer cada dia, per així poder, oferir-los tot el que necessiten. Gràcies i fins el proper any.

Llegeix més...